Στη γέφυρα του ποταμού ΚβάιΛίγες σκέψεις

Αρχικά, η σκέψη όλων μας είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα κουτί, ένα κουτί που αποτελείται από περιορισμούς, προσδοκίες, ιδέες, αντιλήψεις και προκαταλήψεις που χρησιμοποιούμε όταν σκεφτόμαστε μέσα σε αυτό το κουτί.


Όταν κάποιος θέλει να βρει νέες ιδέες και να ανοίξει νέες προοπτικές, τότε θα πρέπει να βγει έξω από το κουτί, να αποδράσει από αυτό.


Όταν βγεις από το κουτί, όταν περάσεις τα όριά του, ανακαλύπτεις ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω, για τον οποίο δεν είχες την παραμικρή ιδέα!

Ένας κόσμος με δυναμική, γεμάτος προκλήσεις και άπειρες δυνατότητες!


Έτσι κι εμείς, δειλά στην αρχή αλλά με αποφασιστικότητα στη συνέχεια, ανοίξαμε το δικό μας συνηθισμένο κουτί σκέψης δίνοντας μια ευκαιρία στη δημιουργική σκέψη. Κάθε άνθρωπος που θέλει να κάνει μια προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητές του.

Το μόνο που χρειάζεται είναι.. αφοβία!

Όσον δε αφορά την επαγγελματική δημιουργική σκέψη και με δεδομένο ότι αυτό που λειτούργησε στις παλιότερες γενιές, δεν λειτουργεί σήμερα, υπάρχουν (χωρίς καμία υπερβολή) άπειρες δυνατότητες.

Αυτό που έφερε πραγματική επανάσταση είναι οι νέες τεχνολογίες και το internet. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, πεποίθησή μας είναι ότι, ο χώρος του internet αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για κάθε άνθρωπο.

Η απόδραση από το συνηθισμένο μας κουτί δεν είναι απλά ανάγκη, αλλά η λύση που ψάχναμε!

Εξάλλου η υπέροχη Ελληνική μας γλώσσα, τα λέει όλα.

"Για να αποδράσεις από κάπου, χρειάζεται να δράσεις. Η λέξη δράση εμπεριέχεται στη λέξη απόδραση".

Βασίλειος Σιέττος / Ευγενία Τσιοτρίδου
skypename: siettos.vasilios / eugenia.tsiotridou
facebook: vasiliios siettos / eugenia tsiotridou